OM NOONE

TURAS 500

Turas 500 vann pris för ”Årets bästa minibuss” 2014 på Irland. Den är till stor del byggd i samma kompositmaterial som ett flygplan. Detta är miljövänligare och gör att fordonet får en hög kapacitet när det gäller passagerarantal.

MER INFO

TURAS 700

Turas 700 är ett perfekt exempel på Noones förmåga att ta fram fordon av hög kvalité och elegant design. Den 8.5 meter långa midibussen byggs på ett Iveco chassi och skräddarsys efter dina specifika behov.

MER INFO

TURAS 900

Turas 900 har tagits fram i ett samarbete mellan Noone och Daimler i Tyskland. Fordonet har designats på ett sätt som gör det möjligt att nå chaufförsätet direkt, utan att kliva över motorn.

MER INFO

Brian Noone är en irländsk påbyggare med över 50 års erfarenhet inom fordonsindustrin. Familjeföretaget ligger i Dublin och drivs nu av familjens andra generation. Noone specialiserar sig på mini- och midibussar med tidlös, sofistikerad design. Deras långa erfarenhet inom fordonsbranschen har mynnat ut i en serie funktionella och väldesignade bussar som kallas ”Noone Turas”. Företagets buss ”Turas 500” belönades med pris för ”Årets minibuss 2014” på Irland.

Noone lägger ner mycket tid på analys och utveckling av både material och produktion för att kunna ta fram fordon av högsta kvalité och med rätt lastförmåga. Turas 500 byggs t.ex. till stor del av samma kompositmaterial som används vid produktion av flygplan. Detta reducerar påverkan på miljön och gör att kunden får ett fordon med hög kapacitet när det gäller passagerarantal och bagageutrymme. (Läs mer om Noone på www.noone.ie)