OM OSS

VÅR HISTORIA

Allt I Buss är ett företag som specialiserar sig på ombyggnationer och inredning av små- och midibussar. Med lång erfarenhet inom trafikbolags-, påbyggnings- och återförsäljningsbranschen har grundaren Tommy Ljungqvist nu skapat ett företag som endast erbjuder det bästa i bussväg.

Förutom att erbjuda det egna svenska märket – Allt I Buss – så verkar företaget även som återförsäljare för polska AUTO-CUBY, irländska Noone och det österrikiska företaget Kutsenits Bus. Allt I Buss arbetar med dessa tre påbyggare för att alltid kunna erbjuda sina kunder det absolut senaste på marknaden.

Tre ord som genomsyrar företaget är:

 

  • Kvalité – Vi erbjuder endast bussar och färdtjänstfordon av högsta kvalité
  • Miljö – Ett miljötänk är ett måste och något vi satsar hårt på
  • Teknik – I denna ständigt föränderliga bransch arbetar vi kontinuerligt med att komma med nya revolutionerande lösningar
Tommy Ljungqvist
Tommy LjungqvistÄgare/Försäljning
T +46 (0)70-92 11 611

Tommy har lång erfarenhet inom bussbranschens alla grenar. Han har drivit och driver allt från trafikbolag till återförsäljningsföretag. Han håller sig ständigt uppdaterad om det senaste i branschen och samarbetar med branschens välkändaste profiler.

Pernilla Ljungqvist
Pernilla LjungqvistAdministration
T +46 (0)70-92 11 613

Pernilla verkar som spindeln i nätet och håller i företagets alla trådar. Hon sköter allt administrativt och även vissa former av kundkontakt. Hon har många års erfarenhet i branschen.